5 εκπληκτικές εφαρμογές γυμναστικής οι οποίες πραγματικά φέρνουν αποτελέσματα

5 εκπληκτικές εφαρμογές γυμναστικής οι οποίες πραγματικά φέρνουν αποτελέσματα

Το να αδυνατήσετε δεν απαιτεί πλέον κάποιο περίπλοκο σχέδιο προπόνησης, ούτε κάποιο βαρετό βιβλίο δίαιτας. Οι τελευταίες εφαρμογές για smartphone σας βοηθούν να πετύχετε τους στόχους σας ως προς τη φυσική κατάσταση, μέσα από στατιστικά, συμβουλές, διαδραστικές λειτουργίες και με τη βοήθεια της τεχνολογίας GPS.

Εδώ σας έχουμε τις 5 πιο καυτές εφαρμογές γυμναστικής για το νέο έτος:

1. Hot5

Η εφαρμογή αυτή περιέχει ασκήσεις κοιλιακών, γιόγκα, ευκαμψίας και ότι άλλο υπάρχει σε 5άλεπτα βίντεο προπονήσεων τα οποία είναι εξαιρετικά εύκολο να τα ακολουθήσετε. Επίσης σε αυτήν την εφαρμογή μπορείτε να βρείτε βίντεο προπονήσεων από όλες τις ποικιλίες και από όλα τα επίπεδα δυσκολίας τα οποία θα σας προπονήσουν σε 5 μόνο κινήσεις. Επιπλέον εκτός του ότι είναι εξίσου κατάλληλη για αρχάριους και γκουρού του fitness, είναι και εντελώς δωρεάν χωρίς κρυφά έξοδα και χωρίς αναβαθμίσεις.

2. GymPact

Οι μέρες που θα πληρώνεστε για να γυμνάζεστε έφτασαν με την καινούρια αυτή εφαρμογή η οποία σας επιτρέπει να κάνετε μία συμφωνία βάζοντας έναν στόχο με έναν συγκεκριμένο αριθμό ασκήσεων που πρέπει να κάνετε κατά τη βδομάδα, έπειτα επιλέγετε το ποσό των χρημάτων που είστε διατεθειμένοι να διακινδυνεύετε εάν δεν φτάσετε τον στόχο σας. Εάν δεν ασκηθείτε όσο πρέπει η πιστωτική σας κάρτα θα χρεώνεται, ενώ όταν πετυχαίνετε τον στόχο που έχετε βάλει θα ανταμείβεστε.

3. Weight Watchers Mobile

Η εφαρμογή Weight Watchers Mobile μετράει τις καθημερινές ή τις εβδομαδιαίες θερμίδες που καταναλώνετε και που καίτε διαθέτοντας επίσης και ένα τμήμα στο οποίο μπορείτε να βρείτε σε ποιο από τα αγαπημένα σας εστιατόρια βρίσκονται τα τρόφιμα της δίαιτας ή της υγιεινής διατροφής που ακολουθείτε.

4. RunKeeper

Μία από τις καλύτερες εφαρμογές παρακολούθησης η οποία σας επιτρέπει να παρακολουθείτε και να καταγράφετε μέσω του GPS της συσκευής σας, τις αποστάσεις που διανύετε περπατώντας, τρέχοντας, κάνοντας βόλτες, ακόμα και κάνοντας ποδήλατο.

5. Nutrition Tips

Γνωρίζατε ότι το πεπόνι αφού κοπεί πρέπει να καταναλωθεί αμέσως διότι μετά από 2 ώρες πρέπει να το πετάξετε? Ή ότι τα στρείδια περιέχουν πρωτεΐνες, ασβέστιο, σίδηρο και φώσφορο? Αυτή η πολύχρωμη εφαρμογή διαθέτει αυτά και πάνω από 500 άλλα αληθινά γεγονότα σχετικά με τα τρόφιμα για να σας βοηθήσει να έχετε μία ασφαλή και υγιεινή διατροφή.

Comments are closed.