Τα 7 καλύτερα laptop με οθόνη αφής σε όλο τον κόσμο

Τα 7 καλύτερα laptop με οθόνη αφής σε όλο τον κόσμο

Εάν σας χρειάζεται μία συσκευή με πληκτρολόγιο για την συγγραφή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όμως σας αρέσει και η αίσθηση που σας προσφέρει η οθόνη αφής ενώ σερφάρετε στο διαδίκτυο ή όταν βλέπετε τις φωτογραφίες, τότε αδιαμφισβήτητα η αγορά ενός υπολογιστή με οθόνη αφής είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Στην αγορά κυκλοφορούν εκπληκτικοί υπολογιστές με οθόνη αφής σε διάφορα μοντέλα για να ταιριάζουν σε κάθε ανάγκη, ξεκινώντας από αυτούς με περιστρεφόμενες οθόνες, συνεχίζοντας σε μικροσκοπικά netbooks και φτάνοντας μέχρι τους φορητούς υπολογιστές πλήρους μεγέθους με δυνατότητα αφής.

Εδώ θα σας παρουσιάσουμε 7 από τους καλύτερους φορητούς υπολογιστές με οθόνη αφής:

1. Samsung NB30
Είναι εύκολο στη μεταφορά, διαθέτει οθόνη 10,1 ιντσών με ανάλυση 1.024x600pixel χωρίς λαμπερή επίστρωση για να μην προκαλεί ενοχλητικές αντανακλάσεις στην οθόνη. Η οθόνη αφής σας προσφέρει μία αίσθηση πολύ κοντά σε αυτήν ενός tablet μόνο που η οθόνη δεν περιστρέφεται. Εκτός αυτών, αυτός είναι ο φθηνότερος υπολογιστής με οθόνη αφής.

2. Vye V-91015 Touch Screen Netbook
Αυτός είναι ο φθηνότερος φορητός υπολογιστής με περιστρεφόμενη οθόνη αφής 10 ιντσών. Βέβαια αν επιλέξετε αυτόν τον υπολογιστή θα πρέπει να συμβιβαστείτε λίγο με τις προδιαγραφές καθώς διαθέτει μόνο 1GB RAM και 16GB σκληρό δίσκο. Παρόλα αυτά, είναι ένα αξιοπρεπές netbook με οθόνη αφής το οποίο ζυγίζει μόλις 1.3κιλά.

3. Asus EeePC Netbook T101MT
Το Asus EeePC είναι μία γενεαλογία των netbook με φανταστική ποιότητα κατασκευής και με ενσωματωμένο λογισμικό Asus το οποίο σας επιτρέπει να αξιοποιήσετε στο έπακρο την οθόνη 10,1 ιντσών οθόνη αφής του. Με επεξεργαστής Intel Atom N450 και σκληρό δίσκο 320GB ο οποίος είναι ένας από τους μεγαλύτερους που μπορείτε να βρείτε σε ένα netbook.

4. Asus T91MT
Ο υπολογιστής αυτός διαθέτει μία επίπεδη περιστρεφόμενη οθόνη αφής 8,9 ιντσών η οποία θυμίζει αυτές των Android tablet μόνο που αντί για Android παίρνετε ένα tablet Windows 7 με πλήρες πληκτρολόγιο.

5. Packard Bell Butterfly Touch LX.BL502.011
Το Butterfly Touch διαθέτει οθόνη αφής 11,6 ιντσών πλήρης χρηστικότητας η οποία περιστρέφεται και διπλώνεται πάνω στο πληκτρολόγιο έτσι ώστε να παίρνει τη μορφή ενός tablet. Επίσης με βάρος 1,6 κιλά υπόσχεται άνεση στη μεταφορά οπουδήποτε ακόμα και σε ταξίδια.

6. Toshiba Satellite U500-1EX
Η εντυπωσιακή χρηστικότητα της οθόνης αφής του U500 και η ισχυρή γκάμα χαρακτηριστικών ανεβάζουν αυτήν την συσκευή πολύ πιο ψηλά από τις άλλες με ανάλογη μορφή ενώ η ευαίσθητη οθόνη αφής και η μπάρα πολυμέσων κάνουν τον έλεγχο της συσκευής πιο απλό και πιο διασκεδαστικό.

7. Acer Aspire 5738PG-644G32Mn
Ο υπολογιστής αυτός διαθέτει οθόνη αφής 15,6 ιντσών η οποία μέσω του λειτουργικού συστήματος Windows 7, κάνει τη χρήση του όσο πιο ρεαλιστική. Το Acer Aspire 5738PG-644G32Mn είναι πολύ μπροστά στην τεχνολογία επιτρέποντας την ρεαλιστική χρήση του πληκτρολογίου και της οθόνης αφής εφαρμόζοντας ικανοποιητικά.

Comments are closed.